Heikki

Joudun lähtemään leiriltä klo 16.

Jukka

Hei,
Siirsin nuotit Serenaadi (Tähti kirkas) ja Integer vitae kansioon Kuvat ja materiaalit. Ne on tarkoitus laulaa Heikkilän Matin kokoaman tuplakvartetin toimesta Pirkka Markkulan muistotilaisuudessa. Tähti kirkas suomeksi, kertaus puolesta välistä 1.basson soolosta. Integer vitae latina+suomi. Suosittelen laulujen läpikäyntiä Psaldon harjoitustauolla, jos ne ovat osalle vieraita. Terveisin Jukka

Matti

Laitoin hieman selkeämmät (koneversiot) molemmista samaiseen Sekalaiset-kansioon.

Matti

Kuoroharjoituksen korvike ravintola Vltavassa Elielinaukiolla sunnuntaina alkaen 18. Tulkaa laulamaan kapellimestari Pärren Keisari-trio kumoon. Olutta alennuksella.

Mika

Saimme kaikki perjantaina Pehalta linkin kyselyyn, jossa arvioimme kukin omaa laulukuntoamme. Kyselyllä on seuraavat tavoitteet:
- funtsaamme jokainen hetken omaa laulamistamme: mihin olen tyytyväinen, missä parannettavaa
- kukin lauluviskaali saa kuvan oman äänensä tilanteesta (Peha toimittaa tiedot per ääni)
- Matti ja muu Musla pääsee suunnittelemaan koko kuoron tason kehittämistoimenpiteitä

Vastaa siis saman tien, jos et ole vielä saanut tehtyä! Aikaa menee funtsailuineen max. 10 minuuttia.

Kyselyn antia käsitellään yhdessä laululeirin yhteydessä - kuoro- ja äänitasolla, ei yksittäisen laulajan vastauksia.

Esko

Terveyhdys muuton keskeltä!
Muutimme pienempään asuntoon, jossa säilytystilaa on niukahkosti. Onko joku, jolla on vinyylilevysoitin tai muutoin kiinnostunut seuraavista levykaupoista jo loppuneista alkuperäisäänitteistä (LP):
- "... Ja laula ja..." esitt. KYL Ekonomien kuoron ja Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Naislaulajien jäseniä ystävineen, 1985
- Series In Finland, KYL, 1982
- Armas jouluilta, KYL, 1989
- Lähteelle istukaamme, Bellman-kvartetti, 1984

Ja pakettiin kuuluvat vielä seuraavat CD-levyt:
- Kaikki kauniit muistot, KYL (1 kpl)
- Kullervo, KYL
- Legenda, KYL (5 kpl)
- Kirje korvatunturille, KYL (1 kpl)